Nyheter och aktuella händelser

 

Ledig tjänst för projektledare inom VVS & kyla

Jobba med oss!

Så vad söker vi .........

I första hand projektledare med en bakgrund från VVS/kylteknik. Viktigt att man har jobbat med projektering och kalkyler dvs förstår ekonomin i projekten. Utbildning civ ingenjör eller liknande. Vi tror att personen i fråga är i ålder 35–40 år.

Vilka är vi....

Vårt bolag är en sammanslagning av ett konsultbolag och ett produktutvecklingsbolag sen drygt 1,5 år tillbaka. Vi är fortfarande i ett uppbyggnadsskede. Du kommer att vara en viktig kugge i maskineriet och vara nära affären och kunden.

Och vad erbjuder vi……..

Vi erbjuder personen möjligheten att få arbeta med att göra vårt samhälle grönare och oss andra sköna arbetskamrater. Detta gör vi genom att hjälpa företag och kommuner att nyttja spillvärmekällor och köpt energi på ett så effektivt sätt som möjligt. Genom att jobba med låga temperaturer i våra systemlösningar så kan vi i princip nyttja alla spillvärmekällor samtidigt som distributionsförlusterna hålls på ett absolut minimum. Allt detta leder till bättre driftsnetto lägre CO2 =0 och därmed (som du säkert räknat ut nu...) till högre fastighetsvärde. Vår produkt som gör fotbollsplaner spelbara längre eller hela året runt, har även en social dimension som vi är stolta över och som du kan läsa mer om på vår hemsida.

Så varmt välkommen till SENS, ett green tech bolag i tiden !