SENS levererar hållbara energilösningar

SENS föddes genom sammanslagningen av Capital Cooling och SEEC. Två företag som kompletterar varandra perfekt när det gäller energilösningar för värme och kyla.

SENS står för Sustainable Energy Solutions och levererar hållbara energilösningar med hög effektivitet. Våra energilösningar blir en del i det naturliga kretsloppet mellan värme & kyla och våra affärslösningar skapar möjlighet till långsiktig avkastning.

Vi erbjuder hållbara energiaffärer för både energibolag och fastighetsägare där förnuftet spelar huvudrollen. Det som är smartast är det som är bäst. IT´S WHAT MAKES SENS.

SENS syn på effektivitet och hållbarhet

Energimarknaden utsätts för stort förändringstryck, globalisering och avreglering som i sin tur skapar nya spelregler. Det skapar stora utmaningar när det gäller konkurrenskraft, effektivitet och inte minst ökad kundförståelse. Vår kombination av teknik och affärsförståelse ger oss en unik helhetssyn i vår bransch. Vi kan verkligen hjälpa våra kunder från tanke till handling, eller om man så vill från sommar till vinter och tillbaks igen.